RockStation

A Cudi Purci Booking & a 10 éves Dürer Kert bemutat!

20 éves jubileumi High on Fire koncert a Purci Dance Partyn!

2018. augusztus 11. - sunthatneversets

high-on-fire-2018-press-credit-jen-rosenstein.jpg

Holnap az idei Purci Dance Party főzenekara, a jelenlegi metálszíntér egyik legmenőbb alakulata, a 20 éves fennállását ünneplő, új lemezre készülő oaklandi High on Fire lesz. Matt Pike már a fenomenális Sleep miatt kultikus riffmesterré vált értő körökben ugye, aztán a The Art of Self Defense debüttől a Blessed Black Wings LP-n át a legutóbbi Luminiferous című hetedik nagylemezig olyan gyönyörű ívet húzott társaival, hogy azoktól a drabális, vörhenyes riffektől a takony fröcsögve fog az orrodból a padlóra csattanni.

Mivel az azóta legendássá vált, tizenöt évvel ezelőtti gödöllői Mastodonnal közös fellépés óta mindössze egyszer jártak hazánkban - akkor is a Metallica előzenekaraként, tehát az a legkevésbé szólt róluk és már annak is nyolc éve - az első klub bulijuk lesz a fővárosban. Dresszkód nincs, de az ajánlott outfit: Testnedvektől foltos farmer, pucér felsőtest, seggcsíkvillantás, hét hónapos sörhasra fektetett Gibson léggitár.

pdp_2018.jpeg

Ráadásul nem is akármilyen zenekarok társaságában fognak Matt Pike-ék muzsikálni. A gyorsabb tempókat kedvelőknek itt lesz a legendás svéd d-beat alapbanda, a Victims énekegyüttest Lesz The Secret, az Agalloch főnök új black metal bandája, a Pillorian, az amcsi doom, Brume és egy kis svéd pszichedelia, a Spiral Skies!
--------------------------------------------------
Purci Dance Party Vol. II.

High On Fire (usa) 20 éves jubileumi koncert
Victims (swe)
The Secret (ita)
Pillorian (usa)
Brume (usa)
Spiral Skies (swe)

BUDAPEST // Dürer Kert
2018. AUGUSZTUS 12.
KAPU / KASSZANYITÁS: 17:00

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6414174937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum