RockStation

Közleményt adott ki a felesége halálával kapcsolatban Jonathan Davis

2018. augusztus 23. - theshattered

davis-wife.jpgJonathan Davis, az éppen szólóban nyomuló Korn énekes felesége a múlt héten hunyt el. A halálával kapcsolatban sok spekuláció, bulvárhír keringett az Interneten, így a frontember egy hosszabb közleményt adott ki, hogy tisztába tegye az dolgokat egyszer és mindenkorra.

"Az elmúlt napokban nagyon sok találgatást olvastam a feleségem, Deven halálával kapcsolatban, így gondoltam, elmondom, mi történt. Az elmúlt évtizedben a feleségem nagyon-nagyon beteg volt. Egy komoly mentális betegségben szenvedett, a függőség is ennek a mellékhatása volt. Szerettem őt minden egyes porcikámmal. Amikor önmaga volt, akkor egy hihetetlen feleség, hihetetlen anya, hihetetlen barát volt. Devennek nagy szíve volt, sosem bántotta volna szándékosan a gyerekeit, vagy bármelyik szerettét. Egy nagyon gondoskodó, odaadó, szerető, vicces személyiség volt. Tele volt élettel és örömmel és bármit megadott volna, hogy ezt megossza a körülötte lévőkkel. Sokáig megpróbáltam elrejteni, hogy mi is történik vele, hogy megvédhessem őt, de mivel már megtörtént ez a családi tragédia, úgy érzem, itt az ideje, hogy megosszam veletek az igazságot. Ő az oka annak, hogy ilyen keményen kiállok a mentális betegségben szenvedők mellett. Azt akarom, hogy a története inspirálja az embereket, hogy merjenek segítséget kérni, ne féljen, ne bújjanak el a betegség elől. Ha ismersz valakit, akinek mentális betegsége van, van benned együttérzés és empátia, rájössz, hogy ők nem rossz emberek, hanem szenvednek. Azt akarom, hogy elősegíthessem a változást. Szeretném, ha megváltoztatnák a kaliforniai törvényeket, hogy segítsék az olyan embereket, mint én, hogy megadhassák a segítséget a rászorulóknak. Hogyan jöhet rá valaki, aki beteg, hogy segítség kell neki? Ő nem volt annyira jól, hogy rájöjjön, milyen beteg volt, nem tudta megszerezni magának azt a segítséget, ami kellett volna neki. Ez nem történhet meg más anyákkal, vagy bárki mással sem. Mindent megadnék, hogy újra a karjaimban tarthassam. Mindent megadnék, hogy a gyerekeim visszakaphassák az anyjukat. Megnyugtat a tudat, hogy ő már megszabadult a betegségétől és végre békét talált. Deven, szeretlek, bebe. Sosem szerettem senkit, mint ahogy téged szerettelek, sosem fogom túltenni magam az elvesztéseden. Megígérem, hogy a lehető legtöbbet megteszem, hogy a fiainkat a legjobb módon neveljem fel, a jóra tanítsam őket, amit annyira szerettél volna és hogy megtörjem azt a körforgást, amit a gyerekkorunkban a bántalmazások miatt éltünk meg. Mindent megteszek, hogy a jövőbeli terveid az emlékednek megfelelően megvalósuljanak. A hátadon lévő tetoválás, ami abból a versből származik, amit akkor írtam neked, amikor elkezdünk randizni ezt mondja német nyelven: 'Még a halálban is melletted leszek, szerelmem'. Megígérem, hogy egy napon melleted leszek, amikor ezen a világon véget ér a történetem. Szeretlek, Luber!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3314196635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum