RockStation

Jövő hétfőn Abbath az A38 Hajón koncertezik

2018. szeptember 04. - sunthatneversets

abba666.jpg

Első alkalommal érkezik Budapestre az Immortalból való távozása után Abbath Doom Occulta szólózenekara, az Abbath. A 2016-os bemutatkozó lemezének folytatásán dolgozó, legendás black metal frontember csapata szeptember 10-én áll az A38 Hajó színpadára.

Bár a zenekar rövid története alatt a tagok ki-be járkáltak a bandában – a közelmúltban a korábbi Gorgoroth és God Seed bőgős, és az Abbath megalakulása óta zenekartag King ov Hell távozott a második album szövegvilágával adódó problémái miatt -, az Immortal dalokkal is vegyített koncert igazi kuriózum lesz, ugyanis minden viszontagság ellenére méregerős bulikat ad a zenekar. Vendégzenekarként a Century Media dán death metal csapata, a Baest melegít be. A koncertről további infókat ITT találtok, egy kis kedvcsináló pedig alább.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5614220951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum