RockStation

Alakul a jövő évi Roadburn Fesztivál fellépőgárdája

2018. szeptember 06. - Ernő Hellacopter

sleep_band_2018.PNG

Az extrémebb zenék Mekkája kétségtelenül a Roadburn Fesztivál, amit ugyan még egyesek ki sem hevertek, a szervezők azonban már a jövőévi bejelentéseknél tartanak. A 2019-es év kurátora Tomas "Tompa" Lindberg lesz, aki egészen biztosan fellép zenekarával, az At The Gates-szel, de én a Disfeart sem tartom kizártnak.  

Azonban az idei év kétségtelen húzóneve, a dupla szettel készülő Sleep lesz! Matt Pike-ék teljes egészében játsszák el a Holy Mountaint, és az új lemezt, a The Sciencest. Már ez így önmagában elviselhetetlenné teszi a várakozást jövő áprilisig, de a Sleepen felül is történt pár érdekesebb bejelentés, ami közül a legörömtelibb a Midnight fellépése. A boulderi black'n'roll arcok ritka vendégek mifelénk, így ők is szép tömeget vonzzanak be egymaguk. A teljesség igénye nélkül az alábbi zenekarok konfirmálták eddig a jövő év április 11-14 között megrendezendő Rodaburnre:

Sleep
Midnight
Birds In Row
Gore
Have A Nice Life
Heilung
Louise Lemón
Seven That Spells
Vile Creature
Tomas Lindberg + sztárvendégei....

A teltház - mint minden évben - garantált, így érdemes lesz félszemmel követni a jegyek árusításának kezdetét! Ott tali! További információk ITT és ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr214224803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum