RockStation

Öt indok, amiért ősszel Bécsbe megyünk

2018. szeptember 23. - KoaX

0clutch2014_60.jpg

A következőkben mutatunk nektek öt koncertet amiért az ősz folyamán érdemes lehet Bécsbe utazni. Véleményünk szerint, mindenki talál a saját szája ízének megfelelőt, pár alaklommal a szerkesztőség is tiszteletét teszi kint ugyan is, van egy-két buli, amit nem szabad kihagyni.

Az első indokkal a stonereknek kedveskedünk. Ugyanis Brant Bjork ellátogat az Arena-ba, így érdemes megnézni kint az öreget. 2016-ban a hajón eszméletlen király bulit csinált egy viharos napon, így esélyes, hogy közülünk is ott lesz kint valaki. Addig meg hallgassátok az új albumát, érdemes barátkozni a Mankind Women dalaival. NOVEMBER 18-án meg irány Bécs!

A Mudhoney is tiszteletét teszi, méghozzá a Zeke társaságában NOVEMBER 25-én, szintén az Arenaban.

Black Stone Cherry-t bírod? És a Monster Truckot? Akkor NOVEMBER 23-án jó eséllyel ott lesz az Arenaban, Bécsben, hiszen a két banda együtt tapossa meg az osztrák deszkákat.

Még mindig nem fogytunk ki a bulikból! Sőt most jön az én személyees két kedvencem! DECEMBER 8-ára már lestoppoltam az anyósülést a kocsiban, ugyanis a Clutch fogja tiszteletét tenni Bécsben. Ugye nem kérdés, hogy együtt megregulázzuk a koncertet? Út közben meg rákocskát fogunk majszolni és dumálunk a rossz döntéseinkről az életben. Lehet koncert előtt nem kellene rákot enni....

A végére hagytuk az abszolút kedvencet. Noha ők nem az Arenaban fognak fellépni attól még nagyon fontosak. DECEMBER 16-án Chelsea Wolfe társaságában az A Perfect Circle fog játszani nekünk. Ha már új Tool album nincs, legalább itt nézzük meg Maynard-ot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2714254217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum