RockStation

Új sláger a death/thrash egyik úttörőjétől!

2018. szeptember 26. - bönin

41095662_10156740887286018_4735377992765669376_n.png

A Master az a banda, amely az évek előrehaladtával egyre jobb és jobb anyagokat dobott az asztalra - az öreg Paul Speckmann-nal az élen, a formáció olyan, mint egy jó bor. Idővel hozza meg a zamatát. Ez mondhatni ritka, hiszen sok old school rajongó, köztük én is, inkább a régi albumokat és bandaformációkat preferálják. Persze a fenti állítással biztos van, aki nem ért egyet a Master esetében, bár a nálam az An Epiphany Of Hate óriásit ütött.

Azonban hallgassuk meg az új szerzeményüket és szerintem rögtön rákapunk az ízére. Tartva a régi punk-os death/thrash formulát, ismét sikerült a death metal Mötörhead-jének lenni. Új húsdaráló lemezük, a Vindictive Miscreant november 28-án lát napvilágot és ez már a harmadik szám, ami előtt lerántották a leplet. Ha azokra is kíváncsi vagy, csekkold őket bandcamp-en. A hab a tortán pedig, hogy október 8-án lebonthatjuk rá a KVLT-ot, mert jönnek Budapestre! A koncertről további infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7014264641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum