RockStation

Új albummal jelentkezik a Static-X!

2018. október 23. - sunthatneversets

static_x.jpg

Tudjuk, hogy kicsit szürreális már maga a cím is, hiszen a Static-X zenei agya, mindenese Wayne Static 2014-ben elhunyt. Volt zenésztársai, Tony Campos basszer, Ken Jay dobos és Koichi Fukuda gitáros azonban áttúrták a már korábban rögzített anyagokat és találtak ott ezt azt. Így aztán azokhoz a dalokhoz, amikhez nem volt ének, hívtak vendégénekeseket és a csapat legismertebb lemezének a Wisconsin Death Trip-nek a 20 éves jubileumára ki is adják a Project Regeneration címre hallgató, jövőre érkező 12 dalos új albumot, amivel turnéra is indulnak. 

Mindenesetre a lemezhez olyan zenészek adják a nevüket, mint Jose Mangin, David Draiman (Disturbed), Ivan Moody (Five Finger Death Punch), Al Jourgensen (Ministry), Dez Fafara (DevilDriver), Edsel Dope (Dope), Burton C. Bell (Fear Factory). Alább pedig már egy előzetes is van a lemezhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7814317483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum