RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.43

2018. október 28. - sunthatneversets

nita_strauss_01.jpg

Nincs vasárnap a RockStation dalmegosztós rovata nélkül. Eheti összeállításunkban metalcore-ból, modern rockká avanzsált britek, jó adag hardcore, hazai karcolás, és gitáros metallady fullos kivitelben.

BRING ME THE HORIZON - Wonderful Life


Nagyban nyomatja a január 25-én megjelenő új albumának, az Amonak a promócióját a Bring Me The Horizon, de valljuk be, extra profi módon. A Mantra után most megérkezett a Wonderful Life, amelyhez videót is készítettek. Ráadásul nem kisebb nevet akasztottak le vendégszerepelni, mint a Cradle Of Filth frontemberét, Dani Filth-et. A black veterán ráadásul a klipben is megjelenik, nem kicsit önironikus módon, érdemes rátekinteni. 


DEATH RAY VISION - We're Done With You


A soaraiban volt és jelenlegi Killswitch Engage tagot is tömörítő Death Ray Vision új nagylemeze november 23-án érkezik Negative Mental Attitude címmel. A HC/metal elegyet játszó banda új dala We're Done With You címmel a héten debutált.


NITA STRAUSS - Pandemonium 2.0


Igaz, még november 16-ig várnia kell a rajongóknak, hogy teljes egészében megfülelhessék Nita Strauss új szólólemezét, a Controlled Chaost, de azért a többek között Alice Cooper mellől ismert gitároshölgy nem hagyja, hogy addig is éhezzünk. Ennek megfelelően kiadott egy újabb előzetes dalt, az egyszerre neoklasszikus és modern ízekkel is kevert Pandemonium 2.0-t.


EKTOMORF - Eternal Mayhem


Csak digitális formában jelent meg az Ektomorf legújabb EP-je, az Eternal Mayhem. A címadó dalt és a Metallica Hardwiredjének feldolgozását tartalmazó anyagról fentebb az előbbit hallgathatjátok meg.


BILLYBIO - Freedom's Never Free


Még szinte zeng a hajó Life Of Agony-val közös koncert után, de Billy Graziadei és a Billybio névre keresztelt csapata nem hagyja a rajongókat pihenni. A Biohazard frontjáról ismert főhős és csapata most a Freedom's Never Freet filmesítette meg a november 30-ra várható Feed The Fire nagylemezről.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3014328415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum