RockStation

Lehet, hogy hamarosan újabb EP jön a Ghosttól?

2018. november 04. - theshattered

ghost_band_2018_2.jpgMég alig hűlt le a gyártósor a Prequelle után, a Ghost (vagyis Tobias Forge) már újabb kiadványon töri a fejét. Nem, most sem nagylemez lesz a következő meglepi, hanem ismét egy EP jellegű valami, de hogy lássátok, mennyire előrehaladott állapotban van a dolog, Forge szerint már lehet, hogy fel is van véve hozzá az anyag. Sőt, már valami másnak is megfogant a magja a fejében.

"Nem az a célom, hogy egy újabb feldolgozás EP-t jelentessek meg. Talán lesz valami a jövő évben, talán már fel is van véve, viszont nem feldolgozásokról van szó. Ha az élő produkció eljut arra a szintre, ahová szeretném és megtörténik az, hogy két estét is megtöltsünk egy helyszínen, ahol ellátják a teljes személyzetet és valahol van egy nagyon-nagyon-nagyon elkötelezett és nagyon életteli közönség, szeretnék felvenni egy filmet - egy élő koncertfilmet. De a baj az, hogy nem lehet ezt elkapkodni. Egy olyan helyszínen kell ezt megcsinálni, ahol két estét játszol egymás után. Teltházasnak kell lennie. Nagynak kell lennie. És kell egy nagyon-nagyon élő közönség, akiket jó érzés felvenni, jó rájuk nézni. Néha ez mind megvan bizonyos városokban. Az emberek lehetnek nagyon szenvedélyesek, de nagyon nyugodtak is. Néhány országban az elismerés jele az erőteljes bólogatás. Bólogatnak, tapsolnak, ott van a pia a kezükben, míg például Buenos Airesben szétszedik a helyet, amit azért nagyobb élmény nézni, ha filmezésről van szó. Ezektől függően ez azért rajta van a bakancslistámon. Nyilvánvalóan egy meghatározó videót szeretnék készíteni az élő fellépésünkkel, de ahhoz az kell, hogy összeálljanak a csillagok. Meglátjuk mi lesz ezen a turnékörön, vagy a következőn."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5714343221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum