RockStation

Decemberben kezdik meg az új Rammstein-lemez keverését

2018. november 17. - theshattered

rammstein_2017_1.jpgFel van véve az új Rammstein album, decemberben már a keverési folyamatok kezdődnek meg a 2009-es Liebe Ist Für Alle Da utódján, utána természetesen semmi akadálya nem lesz annak, hogy jövőre a boltokba kerülhessen a régóta várt korong. A Los Angelesben végzett munkálatok befejezése (és perce a nagylemez megjelenése után) a csapat turnéra indul (a közelben Prága és Bécs lesz az érintett), melyet nem kevesebb, mint három év alatt terveznek abszolválni.

Richard Kruspe: "Elégedett vagyok a lemez elkészítésének folyamatával, mert sikerült visszaszerezni egyfajta tiszteletet, amelyet elveszítettünk a múltban. Bizonyos szinten emlékeztetett engem arra is, hogy ez ebben a pillanatban egy egyfajta kezdet a Rammsteinnek. Szóval zenei értelemben a véleményem szerint gazdagabb, már ha a harmóniákról és a dallamokról beszélünk. Ez valami olyan, amit meg is akartam valósítani, mert a múltban, ha bárki a Rammsteinről beszélt, csak a nagy adag tűzről és a showról beszélt. Senki sem beszélt igazán a zenéről, ami nekem, mint zeneszerzőnek, egyfajta pofon. Nagyon fontos volt továbbá, hogy bizonyos értelemben előre is lépjünk zeneileg. Ez most, ha le kellene írnom, majdnem egy Rammstein 3D."

Na, de meg lesz-e mozgatva a hamarosan érkező Emigrate-lemez? "Nem igazán lesz rá időm. December közepén Los Angelesbe utazok, hogy megkeverjük a Rammstein-lemezt. Azután már a (Rammstein) turné előkészületeinél leszünk, a következő három évben úton leszünk majd. Szóval elsősorban nincs időm rá, de ha még lenne is egy kis szabad pillanatom, azt az Emigrate és a Rammstein között szeretném elosztani."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2714377143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum