RockStation

Új albumra készül az Exhorder

2018. november 23. - theshattered

exhorder-2018.jpgLegutóbb 1992-ben jelentkezett friss anyaggal az Exhorder, ami még barátok között is sok idő. Mondjuk, ha figyelembe vesszük, hogy a csapat időközben többet volt inaktív, mint ténylegesen koncertező, produktív zenekar, máris érhetőbb az egyenlet. A tavaly óta ismét a létezést választó kvintett úgy határozott, hogy leszerződik a Nuclear Blasttel, akik jól meg is fogják jelentetni a friss anyagot, ami jó eséllyel jövőre fog a rajongók kezébe kerülni.

Vinnie LaBella: "Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Nuclear Blast család részesei lehetünk. Már eddig is nagyszerű évünk volt, most meg ez! Nagyon büszkék vagyunk, nem is lehetne jobb társunk az előretörésben. Izgatottan várjuk a jövőt! Rájöttünk, hogy annak idején mi is egy klasszikus zenekarrá váltunk, ráadásul huszonhét éve annak, hogy a legutóbbi albumunkat kiadtuk. És habár azok a múltbéli sikerek mindig velünk lesznek, mégis úgy érezzük mélyen, hogy ez az új album lesz az első lemezünk, ráadásul ebben nem is lehetne jobb társunk a NB-nél. Új menedzsment, új felállás, új kiadó, új album, új Exhorder!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2514388472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum