RockStation

Közös anyagra készül a Primitive Man és a Hell

2018. december 03. - theshattered

primitive-man-2017.jpgEz fájni fog! Ez bizony nagyon fájni fog! A Primitive Man és a Hell külön-külön is szétszaggatják az emberek agyát, ha meg összefognak, főleg lesz pusztítás! Márpedig lesz itt összefogás, február 22-én is jön az eredménye egy split lemez képében, melyen előbbi csapattól kettő, utóbbitól egy friss tétel kerül majd bemutatásra.

Ethan McCarthy (Primitive Man): "A világ lassan elrohad körülöttünk, erről szólnak a dalok is. Azért akartunk a Hellel közös anyagot kiadni, mert tiszteljük a művészetüket. M.S.W. csuklóból hozta az elmúlt öt év legjobb doom/sludge dalait, szóval izgatottak vagyunk, hogy egyáltalán egy lemezen szerepelhetünk vele."

M.S.W. (Hell): "Az elmúlt időben a hangulatom olyan volt, hogy leginkább a Hell I album stílusában írtam. Döngölős, mély, mocskos hangzású. A szövegek az idegesség és depresszió okozta mindennapi szenvedésről szólnak, de nem kell félni tőle. Fogadd magadba és fordítsd a hasznodra, míg el nem apad, ha egyáltalán el fog. 'Do not fear what you suffer. Do not fear the compression in your chest.'"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6914415310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum