RockStation

AMON AMARTH és TRIVIUM: nyáron együtt, újra a Barba Negra Track-ben!

2019. január 14. - theshattered

amon-amarth-2017.jpgKét évvel nagysikerű Barba Negra Track-es bulija után idén június 12-én ismét visszatér hozzánk az AMON AMARTH, ráadásul új lemezének dalait először mutatja be itthon.

A zenekar a kaliforniai Sphere stúdióban befejezte a munkálatokat az új albumán. Az egyelőre még cím nélküli lemezt Jay Ruston producerrel (Anthrax, Steel Panther, Stone Sour stb.) rögzítették, a megjelenése pedig tavaszra várható, minden bizonnyal a május elején startoló amerikai turné előtt.

Johan Hegg énekes az új anyagról, a 2016 tavaszán megjelent konceptlemez, a Jomsviking folytatásáról:

"A legutóbbi lemeznél egy komplett kib...ott filmes forgatókönyvet írtam, aztán abból csináltunk egy albumot. Ezúttal semmi hasonló ötletem nem volt, de nem is akartunk egy újabb konceptlemezt. A Jomsviking annyira jól sikerült, hogy ha egy újabb konceptanyaggal próbáltuk volna megfejelni, az csaknem lehetetlen lett volna. Ahhoz mindenképpen szükséges lett volna egy igazán óriási történet. De ilyen nem volt, szóval értelmetlen lett volna nekiállni. Ezúttal egy kicsit lusta is voltam... megvártam, amíg megszületik a zene, hogy lássam, merrefelé mutatja az irányt."

A speciális, szabadtéri show a zenekar egyetlen magyar bulija lesz 2019-ben!

A különleges est egyik kiemelt vendége a 2018-ban a legjobb metal csapatnak járó Grammy díjra jelölt TRIVIUM lesz. A modern metal brigád harmadszor érkezik hozzánk, ráadásul első honi koncertjüket is éppen a Barba Negra Track-ben adták két éve.

A koncert hivatalos Facebook eseménye IDE KATTINTVA érhető el,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8714561986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum