RockStation

Megkapta Ozzytól a platinalemezeit Lee Kerslake

2019. január 19. - theshattered

leekerslake.jpgLee Kerslake Ozzy szólókarrierje elején volt a csapat dobosa, két klasszikus lemezen, a Blizzard Of Ozzon és a Diary Of A Madmanen is hallható a játéka. Ezek alapján alanyi jogon is benne van a helye a rockzene történelemkönyvében, viszont Kerslake sajnos nem a dicső részén vonult ki a közönség elől (legalábbis Ozzy mellől, mert az Uriah Heep még mindig elég jó ajánlólevél). A most hetvenegy éves, halálos betegségben szenvedő dobos a hosszas, közte és Ozzy között zajló balhék után a saját kérésére megkapta Ozzytól a két említett korongért járó platinalemezt (valamint egy kísérőlevelet), melyről képet is posztolt a közösségi médiába.

Kerslake többszörös áttétes prosztatarákban szenved, az orvosok szerint is már csak hónapjai vannak hátra, így érthető volt, hogy az a kérése volt: a korábbi csetepatét félretéve, legalább ezt a kérését teljesítse neki az egykori zenésztársa. A két veterán között olyannyira elmérgesedett a viszony annak idején, hogy a fenti két album újrakiadására Kerslake, valamint Bob Daisley basszer sávjait is újrajátszatták, melyeket végül a közönség részéről érkező ellenérzés miatt csak azon az egy szériányi hangzóanyagon lehet megtalálni. A jogdíjak miatti pereskedés következtében Kerslake teljesen tönkrement anyagilag, jelenleg épp a hagyatékát rendezi.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4614572242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum