RockStation

Új klipet forgat a Rammstein!

2019. január 31. - theshattered

rammstein_2017_1.jpgBizony, bizony! Végre készül az új Rammstein-album első klipje, ami azt jelenti, hogy pár héten belül, ha minden jól megy, már láthatunk, hallhatunk is valamit a németektől. A videót az a Jonas Åkerlund rendezi, aki több neves együttes filmjei mellett a germánoknak is besegített már párszor (nem beszélve a hamarosan mozikba kerülő Lords Of Chaosról), így a minőség eleve garantált. Meg ahogy elnézzük, az apácák, keresztek és egyéb kellékek miatt a megszokott polgárpukkasztás is kijár majd, még ha már edzettebbek is azok a bizonyos kispolgárok, mint régebben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

... no fire, but nuns!

Rammstein (@rammsteinofficial) által megosztott bejegyzés,

A dal és a lemez címét egyelőre nem tudni, de ha jobban megfigyelitek, a Till Lindemann arca előtti csapón a "Black Dog, Big Fish" felirat olvasható. Talán ez már jelenthet valamit, bár tudjuk, hogy a Rammstein az angol nyelvű dalokat azért kevés kivétellel annyira nem szokta erőltetni.

A németek nyáron egy több helyen már régóta teltházas arénaturnéra indulnak, melynek legközelebbi állomásai Bécsben és Prágában lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6614599664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum