RockStation

Megkezdte az új lemez felvételeit a Drowning Pool

2019. február 08. - theshattered

drowning_pool_2015.jpgOtt van a stúdióban a Drowning Pool, mégpedig már igen erőteljesen rögzíti az idénre várható új nagylemezének anyagát. A folyamatról, azaz a 2016-os Hellelujah utódjának felvételeiről a Facebookon számol be az egykoron szebb időket is megélt, de azért még mindig elég lendületes csapat.

C.J. Pierce ezt mondta a készülő anyagról: "Egyfajta folytatása lesz a Hellelujahnak. Úgy értem, ugyanúgy rock and roll lesz. Megint nagyon sok különböző ötletünk van, szóval egyben lesz a dolog. Jay és Steve nagyon sok szöveget tett le az asztalra most is. Szeretem a kétértelműséget a dolgainkban. Egyre mélyebbre megyünk a szövegekben - mély dalok lesznek - nagyon be fognak találni. Zenekari szinten fejlődünk, ami csodálatos érzés! Ez a harmadik album lesz Jasennel, ami az első ilyen alkalom a zenekar történetében. Szóval értelemszerűen szeretjük Jayt, velünk fog maradni."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr514614540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum