RockStation

Csütörtökön Pontiak koncert!

Pontiak (US), So Low (US) és Witch Bone Garden 03.07-én a Dürerben

2019. március 05. - RaczUr

p.jpg

A három Carney testvérből (Jennings, Van, Lain) álló, amerikai Pontiak zenekar csütörtökön a Dürer Kertben ad majd koncertet. Az új vonalas pszichedelik rock/stoner/blues műfajban alkotó hármas 2014 után ismét Budapestre látogat, hogy elszállós, bólogatós pillanatokkal lepje meg a nagyérdeműt. A virginia-i zenekar tavaly előtt egy igazán trippelős albumot adott ki, a Dialectic Of Ignorance-t. Aki szereti a régi sulis pszichedelik lebegéseket, mindenképp jhangulatos koncertre számíthat.

A Pontiakot a turnéjukon a szintén amerikai So Low zenekar kíséri, míg magyar részről a grunge/stoner vonalon alkotó Witch Bone Garden lesz a résztvevő. Belépők már csak a helyszínen lesznek, az eseményről részletesebben ide kattintva lehet olvasni.

Itt meg egy videó, hogy mire lehet számítani:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2614669943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum