RockStation

Judas Priest-feldolgozás is lesz a Vader új EP-jén

2019. március 12. - theshattered

vader_2016.jpgThy Messenger címen május 31-én új EP-vel jelentkezik a Vader. A lengyelek a három plusz egy saját dal mellé (melyeket januárban és februárban vettek fel) egy kevésbé egyértelmű Judas Priest-tételt is fel fognak pakolni, melynek a címét is elárulta Piotr "Peter" Wiwczarek. Segítünk: nem Breaking The Law.

vaderthymessengerep.jpg

"Azért gondoltuk, hogy felveszünk egy EP-t, mert tudtuk, hogy teljes albumot 2019-végéig biztosan nem fogunk kiadni. Júniusban újra elkezdünk turnézni, még a nyáron szeretnénk a rajongóknak átadni néhány új szerzeményt. Angliában kezdjük majd meg az új Vader nagylemez felvételeit áprilisban. Most úgy néz ki, hogy az album címe …And Then There Was Only Pain lesz és olyan május környékére tervezzük befejezni, pont akkor, amikor a Thy Messenger EP már kint lesz. Az EP-n három új dal lesz, amelyek nagyon vadak és agresszívek lesznek, még Vader szemmel is. Az Emptiness fő riffje nagyon grooveos, de a végére nagyon bekeményedik. Szerintem mindegyik dal gyors és rövid, de elég feszesek is egyben. Felvettük egy klasszikus dalunk, a Litany új verzióját is. Már majdnem húsz éve, hogy felvettük azt az albumot azt a Red Studioban. A Litany, mint dal egyike azoknak a daloknak arról a lemezről, melyeket sosem játszottunk élőben. Ez az album még mindig a rajongók egyik kedvence a Vader diszkográfiából, 2019-ben pedig teljes egészében fel fogjuk eleveníteni az őszi koncertjeinken. A másik bónusz egy a Steeler egy abszolút klasszikus feldolgozása, amely mindig is az egyik kedvenc Judas Priest-dalom volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4014683930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum