RockStation

Áprilisban érkezik a Burnout negyedik nagylemeze

2019. március 21. - sunthatneversets

_inv2420_net_2.jpg

A Burnout a szorgalmas zenekarok közé tartozik. Ennek megfelelően áprilisban már a negyedik lemezük érkezik, amelyről egy új dal érkezett előzetesként, Bolyongó címmel. 

Az énekes Mong Máté a következőket mondta a dalról: "Van hogy az ember elveszettnek érzi magát, nem tudja többé merre halad az élete, szinte külső szemlélőként, tehetetlenül figyeli, ahogy sodorja egy vízfolyam. Bolyongóvá válik saját elméjében. Pánikszerűen kezd az árral szemben úszni és görcsösen próbál kapaszkodni az általa fontosnak vélt dolgokba, hátha azok megnyugvást vagy menedéket jelentenek. Aztán rájön, hogy egyszerűen csak el kell engednie mindent, felfeküdni a víz tetejére, hadd vigye az ár, és így ezután bármit csinál már, egy egész folyó ereje lesz a háta mögött. És innentől bármelyik irány, jó irány. Erről szól a Bolyongó."

A zenekar lemezbemutató koncertje Székesfehérváron a Petőfi Kultúrtanszékben lesz április 20-án.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2614706134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum