RockStation

Hardcore legendák a The Takeben

2019. március 29. - theshattered

thetakewithstonemarch2019_638.jpgKözös zenekart indított Will Shepler (Agnostic Front, Madball), Scott Roberts (Biohazard, Spudmonsters, Bloodclot) és Carlos Congate (45 Adapters, Urban Noise, Legion 76). A zenekar a The Take nevet öltötte magára, az első dalukhoz, az Elitisthez pedig már lőttek is egy koncertezős, jókedvkedős videót. A teljes nagylemez, amely a zenekar nevét fogja viselni, júniusra várható.

Will Shepler: "A hatásaink között mindenki ott van, akiket fiatal korunkban hallgattunk és részesei voltunk: oi!, punk, hardcore, rock'n'roll. Ezek a mi gyökereink. Ez van a lelkünkben. Ez van a DNS-ünkben! Nem akarunk másolni senkit és semmit, csak játsszuk, ami már bennünk van és ennek próbálunk egy új hangot egy friss hangzást adni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8714725851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum