RockStation

Újra kiadja az Ashes Of The Wake-et a Lamb Of God

2019. március 30. - theshattered

lamb-of-god-2018.jpgKétlemezes vinyl újrakiadást kap a Lamb Of God idén tizenöt éves, minden szempontból áttörést hozó harmadik nagylemeze, az Ashes Of The Wake. Az extrákban egy kiadatlan tételt és három demót tartalmazó kiadvány május 3-tól lesz elérhető, az album olyan slágereket tartalmaz, mint a Laid To Rest, vagy a Hourglass.

Ashes of The Wake.jpg

A oldal

01. Laid to Rest
02. Hourglass
03. Now You've Got Something To Die For
04. The Faded Line

B oldal

05. Omerta
06. Blood Of The Scribe
07. One Gun
08. Break You

C oldal

09. What I've Become
10. Ashes of the Wake
11. Remorse Is for the Dead

D oldal

12. Another Nail For Your Coffin
13. Laid To Rest (pre-production demo)
14. Ashes Of The Wake (pre-production demo)
15. Remorse For The Dead (pre-production demo)

Mark Morton: "Idén ünnepli a Lamb Of God a harmadik nagylemezének, az Ashes Of The Wake megjelenésének tizenötödik évfordulóját. Ahogy visszaemlékszek, ez egy meghatározó pont volt a zenekar történetében. Ekkor léptünk át az underground viszonylagos kényelméből, ahol magabiztosan és természetesnek éreztük magunkat egy magasabb szintre magasabb tétekkel és több, ránk ragadó kritikus szemmel. Ez volt az első nagykiadós lemezünk és az első, amelyet agresszívan nyomattak a mainstream csatornákon. Emlékszem, hogy egyszerre éreztem nyomást és magabiztosságot de bennem volt egy mindent átható bizonytalanság is, hogy az általunk kialakított sűrített őrület vajon hogyan fog a nagyközönség számára lecsapódni. Úgy érzem, hogy a legnagyobb erősségünk ebben a helyzetben az volt, hogy nem engedtünk a nyomásnak, elvárásoknak, vagy annak, hogy az esetleges bukás befolyásolja a kreatív folyamatainkat. Hogy tudjunk élni a lehetőséggel, erősödött a zenekar céltudatossága és koncentrációja, de együtt is maradtunk és megmaradt az igazi személyiségünk mind művészeti, mind más szempontokból. Ez a kreatív folyamatban megmutatkozó csőlátású látásmód részese a zenekari DNS-nek. Szerintem ez egy nagy része annak, aminek köszönhetően őszinték és motiváltak vagyunk mind a mai napig.

Az, hogy tizenöt évvel később megemlékezhetünk róla és megünnepelhetjük az Ashes Of The Wake-et, az egy hatalmas megtiszteltetés. Azt hiszem, mindannyiunk nevében beszélhetek, hogy hihetetlenül különleges érzés, hogy ezek a dalok pozitív hatással voltak az emberek életére és hogy még mindig relevánsak ennyi év után is. Köszönjük minden rajongónak az eddigi utazást... És éljenek az elkövetkező évek is!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9114726971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum