RockStation

Born To Perish címen érkezik az új Destruction-album

2019. április 26. - theshattered

52929837_2239409409451214_2873147333623676928_o.jpgMár erősen alakulóban van a Destruction új nagylemezének, a Born To Perishnek az anyaga. Naná, muszáj is neki, hiszen augusztus 9-én már itt a Randy Black (dob) és Damir Eskic (gitár) játékát is tartalmazó album megjelenési ideje, kell is, hogy az utolsó simításoknál járjanak! A címadó dalba a lenti videóban bele is tudtok fülelni.

Randy Black: "Az elmúlt években jó pár thrash albumot vettem már fel, de sosem voltak a dobsávok ilyen intenzívek, brutálisak és dinamikusak. Nagyon jó kihívás lesz őket élőben is eljátszani! Nagyon örülök, hogy részt vehettem a dalírásban is, Mike és Schmier nagyon nyitottak voltak az ötletekre. Az album tele van lenyűgöző dalokkal, combos riffekkel, ragyogó énekkel és nagyszerű szólókkal, amelyeket Mike és Damir osztottak meg egymás között. Hogy őszinte legyek, nem igazán akartam, hogy legyen egy újabb gitáros, mert szerettem a trió felállást, de Damir nagyszerű vásár volt, mind hangszeres, mind személyes értelemben. Valóban tökéletesen illik a Destructionbe."

Schmier: "Ez valóban egy nagyon fontos lemez számunkra. Van egy bizonyos pozitív erő az új felállásban, ami nagyon jó érzés. Aki látott minket mostanában koncerten, érti majd, miről beszélek, nagyon fontos hatással volt ez a lemezre is. A Born To Perish egyenesen belemászik az arcodba. Gyors, veszélyes, több őrült gitártéma van rajta, valamint az egésznek Mr. Randy Black is ad egy nagyon erős alapot. Itt lesznek az utóbbi idők legdühösebb Destruction dalai. Csak idézni tudom, amit a keménymagos rajongók nyomtattak nemrég a pólójukra: Destruction 2019 - Stronger than ever!. Nem tudok mit hozzátenni! Fuck yeah!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8914786332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum