RockStation

Troy Sanders lesz a Thin Lizzy basszusgitárosa

2019. április 27. - theshattered

0mastodon2017_25_eredmeny.jpgA Mastodon négyhúrosának kezelője, Troy Sanders száll be ezen a nyáron a Thin Lizzybe, mégpedig az egykori frontember, az 1986-ban elhunyt Phil Lynott helyére - mármint basszusgitáron, természetesen. A veterán együttes a fennállásának ötvenedik, a Black Rose album megjelenésének pedig a negyvenedik évfordulóját fogja megünnepelni néhány kiemelt helyszínen, a következő felállást köszönthetik majd a színpadon a szerencsések: Scott Gorham (gitár), Darren Wharton (billentyűk), Ricky Warwick (ének), Damon Johnson (gitár), Scott Travis (dobok) és persze Troy Sanders (basszus).

Scott Gorham: "Örömmel üdvözöljük Troyt a Lizzy családban! Néhány éve találkoztunk vele a Download fesztiválon, nagyszerű srác és velejéig brutális basszusgitáros, nagyon örülünk, hogy be tudott szállni hozzánk a nyári koncertek erejéig."

Ricky Warwick: "A Mastodon egy fantasztikus zenakar, tudván, hogy Troy mekkora Thin Lizzy-rajongó, kiváló adalék lesz a csapatba."

Troy Sanders: "Nem titok, hogy a Thin Lizzy nagy hatással volt a Mastodon zenéjére. Az, hogy megkérdeztek, akarok-e csatlakozni hozzájuk a színpadon, egy hatalmas tény és igazi megtiszteltetés számomra. Nagyon várom már!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7114787792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum