RockStation

Új Satelles videoklip | ötéves nyári turné

2019. május 14. - sunthatneversets

satelles-2019-miskolc-by-david-bodnar.jpg

A The First Passage című dalra készült a Satelles új videóklipje, mely egyszerre turnénapló és állásfoglalás: a zenekar tavaszi Európa-turnéja, a PAST MISFORTUNES 89/19 részeként olyan országokat vettek célba, akikkel úgy érezték, hogy közös sorsban és kihívásokban osztoztak.

"A nyolc napos turnén a lengyel és cseh koncerteken túl így a belorusz és ukrán dátumokat vártuk a leginkább, mert egyszerre láttunk ezekben a bulikban kihívást és missziót is, hogy megtaláljuk azokat az embereket, akikkel azonos értékrenden osztozunk, és reméljük, hogy a videóból is átjön, hogy miért mondjuk mindenkinek azt a hazatérésünk óta is, hogy az összes zenekarnak ilyen élményeket kívánunk, ha turnéra indul.

Az általunk készített nyersanyagokból a videót ezúttal is Luca Broglia, a Heartlapse énekese vágta meg: vele készült a januárban debütált Abandoned Kingdom videoklipje is. Mindkét videó a tavaly a Pongo Pongo Collective (Trillion, Turbo, stb.) megjelent Some Got Saved című második nagylemezünkön kapott helyet."

satelles-2019-by-peter-adamko.jpg

A Satelles 2019-ben ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját, amit nyáron öt különböző koncertszett fog beteljesíteni. A ’The Summer of Bloom’ turné ennek fényében nem egy nosztalgikus visszatekintés a megtett útra, hanem sokkal inkább egy állásfoglalás arról, hogy hol tart jelenleg a zenekar, és milyen jövőbe tekinthet azokkal együtt, akik eddig is az útjukon kísérték a Satellest.

A Tilos Maratonon a Dürer Kert kistermében a leggyorsabb, legnyersebb dalok hangoznak majd el, a Bánkitón pedig azokból a dalokból áll majd a koncert, amelyek karitatív célt vagy társadalmi felelősségvállalást szolgáltak már a megírásuk első pillanatában. A Campuson a tavaszi Európa-turné kiegészített, teljes értékű szettje szólal majd meg, a Kacsában az utolsó idei önálló klubkoncertünket adjuk, a Fekete Zajon pedig a ’Telihold’ nevű, egyszeri koncertprogram hangzik majd el, ami elindítja a zenekar életében az új időszámítást.

THE SUMMER OF BLOOM
2019. június 15. - Tilos Maraton (Dürer Kert)
2019. július 11. - Bánkitó Fesztivál
2019. július 18. - Campus Fesztivál
2019. július 27. - Kacsa
2019. augusztus 19. - Fekete Zaj (Telihold)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1914825396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum