RockStation

No Last Page - Álomkép klippremier

2019. június 04. - sunthatneversets

sequence_02_00_02_15_23_still009_masolat.jpg

Mit keres egy zenekar a nappalimban? A nagysikerű Hangadó klipje után itt a legújabb No Last Page videó, az Álomkép!

A budapesti punk-rock-metál zenekar a dalhoz készült klipben egy elfáradt, beszürkült párkapcsolatról mesél nekünk. A romjaiban heverő, egykorvolt szerelmet már csak a vágyott “álomkép”, az idill iránti ragaszkodás tartja össze - mint ahogy a dalszöveg is utal erre: “Nézd, egy álomképet vetít most ránk az ég.”

A cselekmény helyszíne egy teljesen átlagos lakás, amit átjár a sok közös emlék, érzelmi vihar és feszültség. Ebben a belső térben a zenekar testesíti meg a férfi és a nő gondolatait és csapongó érzéseit, amikkel próbálnak kapaszkodni az emlékekbe.

A zenekar túl van egy tagcserén is basszusgitár fronton és gőzerővel készülnek a nyári/őszi turnéra. Koncertdátumokért és infókért kövessétek a No Last Page oldalait!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9414877568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum