RockStation

Thrash-riffek magasabb fokozatban

Budapestre jön a Noisem és lesz bele a pofádba grindcore is

2019. június 05. - sunthatneversets

noisem.jpgJúniusban a második Tukker buli szintén a Dürer Kertben kerül majd megrendezésre, ahol nem akármilyen turnét csíphettek el. Június 30-án először nézhetitek meg hazánkban a Noisem és a Corrupt Moral Altar koncertjeit, három remek hazai banda kíséretében.

A 2013-ban alakult baltimore-i Noisem legújabb lemezét fogja bemutatni nekünk, ami a Cease to Exist néven jött ki nemrég a 20 buck spin gondozásában. A zseniális Agony Defined és a Blossoming Decay után egy következő szintre emelték a zenéjüket és még magasabb fokozatra kapcsoltak thrash riffeket illetően, ami által egy szélvész anyagot pakoltak le nekünk. Ebben a 10 számban zseniálisan ötvözik a thrash / grind legjobb pillanatait olyan klasszikusokból merítkezve, mint a Carcass, a Terrorizer, vagy a Repulsion, de mindvégig ugyanolyan punkos dühvel, mint az ahogy a nagy öregek tették annak idején. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen az év legjobb thrash anyaga élőben, akkor mindenképp nézz le a Dürerbe, mert élőben kétszer olyan gyors lesz!

A turné másik zenekara Liverpoolból a Corrupt Moral Altar, akik szintén először fognak játszani Nálunk. A 2012-ben alakult banda két nagylemeze (Mechanical Tides, Eunoia) egy bele a pofádba grindcore-ral operál, méghozzá abból a fajtából, ahol a disszonáns riffekkel teli Napalm Death éra legkeményebb pillanatai egyesülnek a legtűrhőbb, legagresszívebb témákkal.

Olykor a Brutal Truth hatása is megfigyelhető a zenéjükben. További érdekesség, hogy gitáros poszton John Cooke-ot tisztelhetjük, aki jelenleg olyan bandák sorait is erősíti, mint a Napalm Death, vagy a Venomous Concept. Élőben valószínűleg tőlük is masszív hengerlés várható.

Hazai részről is elég színes a felhozatal, hiszen Békésről / Pestről az Another Way fastcore tornádója fog pusztítani, akik nemsokára új EP-vel jelentkeznek, amit már nagyon várunk! Továbbá az Enter The Void fog kellemes perceket okozni Nektek a Neurosisba oltott sludge-os metáljukkal, illetve egy vadiúj formáció is felüti a fejét az estén, hiszen a Decongest személyében egy friss old school death metal csapat fog debütálni a Dürerben! Igazából minden adott az év egyik leggyorsabb és legádázabb estjéhez, amit nem érdemes kihagyni! További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814879212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum