RockStation

Visszatér a Rwake!

2019. június 12. - theshattered

rwakepromopic.jpgMár feldemózta az új albumának anyagát a Rwake. A magas nimbuszú csapat legutóbb 2011-ben jelentkezett albummal, ez a Rest volt, a friss termés várhatóan jövőre jelenik meg.

Christopher Terry: "A Rwake megírta az új albumát, lényegében fel is lett véve. Nem úgy, hogy már meg is tudjuk jelentetni, hanem demo formában. Tudjátok meg kell nézni, hogyan is tudunk működni, mint zenekar. Reid folyton elfoglalt. Ha nem a többi zenekarával turnézik, márpedig rengeteget turnéznak, akkor is folyton úton van. Nagyon elfoglalt srác! A másik gitárosunk, John Nashvilleben, vagy Murpysboroban él. Szóval elég nehéz a Rwakenek működni, de már tudjuk, mikor fogjuk mindezt átbeszélni. 2020-ban visszatérünk a terepre!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414890268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum