RockStation

Vadi új Pennhurst zúzda a készülő nagylemezről!

2019. június 24. - theshattered

pennhurst_foto_2.jpgEgy vadiúj dalt tett közzé a fővárosi Nu metal csapat, a Pennhurst. A nóta címe Crime Of Passion , mely a zenekar első, valamikor a közeljövőben megjelenő nagylemezén fog majd helyet kapni.

A zúzós nóta a zenekar szeptember - októberben megjelenő debütáló nagylemezén lesz hallható, melyről a gitáros Maniac, a következőket mondta:

" Aki szereti a Nu metalt, annak ez a dal, illetve majd a teljes lemez is kötelező hallgatni való lesz. Iszonyat brutál anyag készül, de azért nem felejtkezünk meg a dallamokról sem... Az utóbbi pár évben nagyon össze érett a zenekar, több nemzetközi turnén vagyunk túl, így ismerjük a másik minden rezdülését, ami a dalszerzésnél óriási erőt, energiát és lendületet ad, amit TI is fogtok érezni. "

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3014909140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum