RockStation

Töréspont - Új Dal a Pennhursttől

2024. október 09. - rockstation

pennhurst_2.jpgTöréspont címmel megjelent a Pennhurst zenekar legújabb dala. Ez a negyedik single ami elérhetővé vált a november negyedikén érkező második nagylemezről, mely Törésvonal címmel jelenik majd meg. Ahogy ez a dal is, új az egész lemez is a No Silence Stúdióban készült a Petőfi Kulturális Ügynökség, Nagylemez Program támogatásával. Az albumon ráadásul több, a hazai undergroundban elismert énekes is vendégszerepel majd, de az ő felfedésük még kicsit várat magára.

toresvonal_albumcover.png

A november negyedikei megjelenést követően másnap két új tételt angolul is kihoz a csapat, majd november 15-én a Barba Negra Blue Stage-n adnak egy lemezbemutató koncertet, ami ráadásul a zenekar tizedik születésnapja is lesz egyben. Így az új dalok mellett, az előző korong slágerei, sőt olyan szerzemények is elhangzanak majd, amit még bőven az Őrizetlenül lemez előtt írt a zenekar. Nem meglepő módon, annak az érának az énekese Pápai Zsolt is ott lesz majd a koncerten, így egy olyan bulit kap majd a közönség ami megismételhetetlen élmény lesz az odalátogatóknak. Ráadásul koncertklipet is forgatnak majd a helyszínen a srácok, szóval itt lesz a lehetőség, hogy szerepeljetek a zenekar egy videójában.


Pennhurst - Töredék:



Pennhurst- Törésvonal lemezbemutató, 10 éves nagykoncert
2024.11.15. Barba Negra Blue Stage:
Esemény: https://fb.me/e/4uWrUExnF

Zenekari elérhetőségek:

Facebook: https://www.facebook.com/pennhurstband
Instagram: https://www.instagram.com/pennhurstzenekar/
YouTube: https://www.youtube.com/@Pennhurstband_official

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8318704148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum