RockStation

Visszatért a stúdióba Dave Mustaine

2019. június 27. - theshattered

megadave2019.jpgTorokrák ide, vagy oda, a Megadeth frontembere, Dave Mustaine nem áll meg! Igaz, közölte is ezt korábban (mármint hogy az új album stúdiózásával nem fog megállni), mikor bejelentette a betegségét, de most már ténylegesen is látni, hogy a vöröshajú legenda ott van a stúdióban, hogy folytassa a zenekar következő anyagának felvételeit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@davemustaine working on #megaalbum16 like a true warrior. Let's keep Dave and his family in our thoughts. #davemustaine #megadeth

Dirk Verbeuren (@dirkverbeuren) által megosztott bejegyzés,


Az énekes, amikor kiderült a betegsége, a Megadeth idei koncertjeinek nagy részét egyből töröltette (egy saját szervezésű koncert maradt meg), viszont nagyon is bizakodó: a gyógyulásra, felépülésre kilencven százalék esélyt látnak a szakemberek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr714914600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum