RockStation

Oh My God - Klip a Hellyeah-től

2019. június 29. - theshattered

hellyeah_may2019.jpegKlipet kapott a Hellyeah új, Oh My God című dala. A tavaly elhunyt, de még a dobsávokat maradéktalanul feljátszó Vinnie Paul helyén Roy Mayorgaval kiálló ötös friss nagylemeze, a Welcome Home szeptember 27-én fog megjelenni.

hellyeahwelcomehomecd.jpg

333
Oh My God
Welcome Home
I'm the One
Black Flag Army
At Wick's End
Perfect
Bury You
Boy
Sky and Water
Irreplaceable

Christian Brady a koncertezéshez való visszatérésről: "Egyszerűen vedd ide az összes érzést, amit egy ember csak érezni tud. Na, itt vagyunk most... Boldogak és izgatottak vagyunk, hogy újra színpadon állhatunk, de rosszul vagyunk, hogy mindezt a kib*szott testvérünk nélkül kell tennünk, még ha tudjuk is, hogy velünk van (lélekben)."

Chad Gray énekes Roy Mayorga beválasztásáról: "Másfél hónapon keresztül napi hat órán át gyakorolt... Csak besegít, hogy együtt vigyük Vin emlékének lángját. Ez az ő dolga. Ő egy igazi testvér ennek ellenére, egy gyönyörű emberi lény. Egy nagyon rövid listánk volt, de úgy voltunk vele, hogy senki nem ülhet be a dobcucc mögé, aki nem tisztelte Vinnie Pault és fordítva. Megtaláltuk a tökéletest!"

Kyle Sanders: "Habár Vinnie Paul teljesen pótolhatatlan, egy dolgot nem tehettünk meg, hogy nem turnézunk. Könnyű lenne azt mondani, hogy nem kelünk útra, de muszáj. Vinnie elmondhatatlanul csalódott lenne, ha nem mozgatnánk meg az anyagot rendesen. Mindannyiunkra nagyon berágna... Tudjuk ezt róla."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7614916604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum