RockStation

Kilépett a Monuments énekese

2019. július 02. - theshattered

press_photo_03.jpgSzemélyes okokra hivatkozva otthagyta a zenekart a Monuments énekese, Chris Barretto. A frontember, aki korábban a Periphery énekeseként lehetett ismert a rajongóknak, közel hat éven és két nagylemezen, meg persze rengeteg koncerten keresztül adta a hangját a csapatnak. Barretto helyén átmenetileg a Makariból ismert Andy Cizek lesz látható, hallható.

"Személyes okokból a mai naptól elválnak Chris Barretto és a Monuments útjai.

A The Amanuensis and Phronesis zenéje révén Chrisszel együtt bejártuk a Föld minden lakott kontinensét. Ezek az emlékek, amiket közösen éltünk meg, legyen az pozitív, vagy negatív, örökké kitörölhetetlen lesznek, ott lesznek az életünk csúcspontjai között.

Az összes bejelentett, vagy be nem jelentett koncertre a Makariból ismert Andy Cizeket állítottuk csatasorba, mint beugrós énekest.

Andynek hihetetlenül sokféle hangja van és teljesen biztosak vagyunk benne, hogy úgy fogja hozni a Monuments dalait, mint ahogyan ti elvárnátok.

Andy első fellépése július 3-án lesz Brightonban, a The Hauntban.

Sok szeretettel,
Browne, Olly, Swan, Lango."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8614922060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum