RockStation

Még idén megjelenik Marilyn Manson új lemeze!

2019. július 11. - theshattered

marilyn_manson_2017_tour_1000-920x603.jpgVárhatóan még ebben az évben beszerezhetik a rajongók Marilyn Manson legújabb nagylemezét. Az ismét rendesen megváltozott felállással turnézó egykori botrányhős Shooter Jenningsszel készíti a 2017-es Heaven Upside Down utódját, melyről meg is osztott pár gondolatot a napokban.

"Még nincs eldöntve, de szerintem az albumot Marilyn Mansonnak kellene hívni. Az életem olyan szakaszában vagyok, amikor történeteket akarok mesélni az albummal, olyan lesz, mint egyfajta gondolati viaszmúzeum, a fejemben lévő horrorkamra tanulmánya.

Itt a Végidőben minden románcot és reményt megkaphatsz a világon, itt, ahol minden embernek más világvége lehet, amikor hallgatja a lemez. Megpróbáltam ezt szavakkal, Shooter pedig hangokkal megfesteni, láthatjátok és hallhatjátok majd a vágyakozásaitokat, a vágyaitokat és reménytelenségeteket.

Van ennek egyfajta drámai magyarázata. De az egész egy nagy dráma. Nem hasonlítanám egyik albumomhoz sem, de mindenből hallani fogsz egy kicsit. Kicsit olyan, mintha végre mindent egy pontba sűrítettem volna.

Kicsit olyan lesz, mintha megnyomtam volna a reset gombot. Mintha jó sokszor megnyomtam volna, mint amikor részegen próbálsz csatornát váltani a távirányítón és elfogy a türelmed. Ami egy jó hasonlat az életemre is. A másik az lenne, ha esetleg fegyvernek születtem volna, az életemben - vagy a plusz oldalon - az lenne a gond, hogy nem tudom, hogyan kellene magamat biztonságossá tenni. Ez lenne a legjobb módja annak, hogy leírjam úgy általában a mostani gondolatvilágomat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5314937496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum