RockStation

Készül Matt Heafy black metal-albuma

2019. július 25. - theshattered

matt-heafy-ihsahn.jpgKözel jár a véglegesítéshez a Trivium frontemberének, Matt Heafynek a jó ideje, egészen 2012 óta tervezett black metal projektjének, a Mrityunak a bemutatkozó albuma. A tervek szerint Ihsahnt, Nergalt és Gaahlt is felvonultató lemezről Heavy árult el pár gondolatot Jamey Jasta műsorában.

"Most már Ihsahn kezében van a black metal projektem. A társszerzője is volt néhány dalnak - már az utolsó simításokat végezzük, nyolc, vagy kilenc dal kész is van rá. Ő a producere az egész dolognak, társszerzője is néhány témának. Megpróbálok minden egyes dalhoz egy black metal hősömet leakasztani. Ihsahn énekel majd kicsit, Nergalnak is lesz egy dala, Gaahl is azt hiszem, meg fog csinálni egyet, a többieket épp keresem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6714980096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum