RockStation

Jövőre érkezik az Anathema új nagylemeze

2019. szeptember 02. - theshattered

anathemamascot.jpg2020-ra időzítette be az Anathema a legújabb nagylemezének a megjelenési idejét. Erről a Mascot Recordshoz való igazolásával egyidőben számolt be a csapat, akik több, mint egy évtizednyi Kscope-os együttműködés után váltottak istállót.

Danny Cavanagh: "Ez számunkra egy új kaland kezdete, nagyon várom már a Mascottal való jövőbeli együttműködést. Külön köszönetet szeretnék mondani Kscopenak a hihetetlen mennyiségű támogatásért és a kiadónkként végzett több, mind egy évtizedes munkáért. Fontos részei voltak az életünknek, mindenkinek nagyon nagy hálával tartozunk. Természetesen nagy köszönet jár Andy Farrownak és Jaspernek a Northern Music Companynál a kiváló menedzsmentjükért és útmutatásukért. És végül, de nem utolsó sorban a rajongóknak, akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre."

Vincent Cavanagh: "Mindig teljes művészi szabadságot kaptunk tőlük és mindig mindenben támogattak minket. Nagyszerű emberek és nagyon jó móka velük dolgozni. Nagyon várom már a Mascotos srácokkal közös munkát is!"

Andy Farrow (menedzser): "Ednek és Zijlnek, valamint a Mascotos csapatuknak egy nagyon újszerű album megjelentetési és zenekarépítési módszerük van. Már találkoztam korábban embereikkel az Egyesült Királyságbeli, a holland és New York-i irodáikban, amikor más zenekaraimra pályáztak és tudom, mennyire lenyűgöztek engem. Örülök, hogy velük dolgozhatok az Anathema következő, 2020-ban megjelenő albumán."

Van Zijl (Mascot-vezér): "Az évek alatt mind zeneileg, mind művészileg képesek voltak fejlődni, úgy, ahogy csak az igazán nagyok tudnak. Nagyon örülök, hogy ők is a MLG család tagjai lettek és együtt tesszük majd meg a következő lépést."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8515034422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum