RockStation

Jöhet még egy dal az Anathema tagjainak új zenekarától?

2024. szeptember 15. - moravsky_vrabec

weathersystems.jpg

Miután az Anathema 2020-ban határozatlan időre visszavonult, Daniel Cavanagh és Daniel Cardoso tovább dolgoztak a friss dalokon, ebből született később a Weather Systems zenekar.

Nem is tagadják, hogy a szeptember 27-én megjelenő Ocean Without a Shore album az Anathema közeli rokona: a dalok nagy része a zenekar következő lemezére készült, és a muzsika is hasonló, bár valamivel keményebb. És persze a névválasztás sem véletlen, a két Daniel nem árul zsákbamacskát. 

[a lemez] 80%-a a következő Anathema album lett volna, ha elkészül. Mindenképpen annak a folytatása, amit korábban csináltam. Mondok egy hasonlatot: Ha az Anathema volt a Trónok harca, akkor a Weather Systems a Sárkányok háza. Ugyanazon univerzum része, mégis más történet. 

A lemez 9 dalából egyet már augusztusban megmutattak, most a csaknem tízperces Synaesthesia is elérhető lett. Ezek alapján eléggé várós az album, nem? 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3018491306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum