RockStation

Ötszámos EP-t ad ki novemberben a Sodom

2019. szeptember 04. - theshattered

sodom2018.jpgEgy érdekességekkel teli ötszámos középlemezt ad ki az év vége felé a Sodom. Az egész pontosan november 22-én megjelenő, Out Of The Frontline Trench címre keresztelt korongocskán egy, a jövő évi nagylemezt beharangozó dal mellett két, csakis itt megjelenő alkotás, egy újra felvett nóta és egy koncertfelvétel fog helyet kapni, ezeknek pontos listája a következő.

sodomoutofthefrontlineep.jpg

01. Genesis 19 (a jövőre megjelenő új album előzetes dala)
02. Down On Your Knees (csakis itt megjelenő új dal)
03. Out Of The Frontline Trench (csakis itt megjelenő új dal)
04. Agent Orange (a jelenlegi felállással újravett dal)
05. Bombenhagel (koncertfelvétel Gelsenkirchenből, 2018-ból)

Angelripper: "Újra igazi család vagyunk, nagyon jól érezzük magunkat ebben a felállásban. Újra megvan a csapatszellem; nagyon jól érezzük magunkat, mindannyiunkat minden érdekli és ami nagyon fontos, mindannyian számíthatunk bármelyik másikra. Értelemszerűen ennek a légkörnek pozitív hatása van a dalírásra is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6415039768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum