RockStation

Ötdalos EP-re készül a Prong

2019. szeptember 16. - theshattered

tommy_victor.jpgAge Of Defiance címen egy friss dalcsokrot nyújt majd át a rajongóinak a Prong. A november 29-én megjelenő ötdalos EP-n két új nóta (Age Of Defiance, The End Of Sanity) mellett három koncertfelvétel (Rude Awakening, Cut-Rate és Another Worldly Device) fog csücsülni, de hogy miért nem nagylemez lett a következő termés, arra is megadta a magyarázatot Tommy Victor. A The End Of Sanity című dalt október 26-án adja majd ki a trió.

"Nézd, 2013-ban kiadtuk a Carved Into Stonet, 2014-ben a Running Livest, 2015-ben kiadtuk a Songs From The Black Holet és megcsináltuk a No Absolutest. Aztán 2017-ben megcsináltuk a Zero Dayst. Aztán ezt követően volt nézány élő cuccunk, majd utána mentem és megírtam megint egy nagy rakat dalt. De úgy voltam vele, hogy nem akarom ezeket kiadni. Már van egy csomó lemezünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9215098802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum