RockStation

Made In America - Erre kell számítani a Blitz-Portnoy-Demmel-Menghi projekttől

2019. szeptember 30. - theshattered

madeinamercia.pngA nyár közepén mi is beszámoltuk a Mike Portnoy, Bobby "Blitz" Ellsworth, Phil Demmel és Mark Menghi által létrehozott projektről, viszont azon kívül, hogy "vannak", egyéb érdemi infót nem lehetett mondani róla. Egy nem is olyan régen adott interjújában a projekt énekese, az Overkill torka, Bobby "Blitz" Ellsworth viszont némi anyazenekaros kérdés között elmondta, mire is kell számítani, a mint kiderült, Made In America névre keresztelt csapattól. Ki nem találnátok: thrash-hegyeket, viszont egy kis csavarral a történetben!

Blitz: "Jó kis projekt volt, egyfajta nyári hobbi dolog. Phillel, Mikekal és a Metal Allegianceos Mark Menghivel csináltunk egy lemezt Made In America - The 1970's címen, ami annyit jelent, hogy fogtunk a hetvenes években működött amerikai zenekarokat és kicsit felthrashesítettük a dolgokat. A Grand Funk Railroad (We're An) American Bandjét, Montaint, Cactust, Blue Öyster Cultot. Aztán az egészet megszórtuk a Machine Head, Sons Of Apollo, Metal Allegiance és Overkill ízeivel. Nagyon király projekt lett!"

Hogy az első dalok mikor lesznek elérhetők, ha azok lesznek-e egyelőre nem tudjuk, de szerintem sokan kíváncsiak lennénk a végeredményre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Somethin’s cookin’ and it’s NOT what you think. #Repost @mikeportnoy Look who stopped by Camp Portnoy for a day or two...hmmm, wonder what we’re up to? � @markmenghi @phildemmel #bobbyblitz

Phil Demmel (@phildemmel) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7615182132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum