RockStation

Jövő májusban jelenik meg az új Static-X anyag

2019. október 07. - theshattered

static-x-mystery-singer.jpgTalán már sokan tudjátok: új lemezen dolgozik a Static-X. Az ikonikus frontember, Wayne Static 2014-es halála után idén újra felélesztett csapat egy eddig ismeretlen (a pletykák szerint Edsel Dope rejtőzik a zombi-Wayne maszk mögött) frontemberrel éppen az idén húsz éves Wisconsin Death Tripet turnéztató, rajta kívül az eredeti felállásban nyomuló zenekar jövőre fogja kiadni a Project Regeneration című korongot, rajta az elhunyt énekes-gitáros nem sokkal a halála előtt felvett daltöredékekkel. Ezekből korábban egy ízelítő videó már elérhető volt, viszont itt a következő előzetes a Hollow című, természetesen új dalra.

Ha valaki látni szeretné a zenekart, vagy hallani a Wisconsin Death Trip élőben, október 15-én Bécsben elkaphatja a régóta menetelő turnét. A lemez pontos megjelenési ideje 2020. május 29.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8215207984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum