RockStation

Ünnepi kiadást kap a Rebel Extravaganza

2019. október 16. - theshattered

satyricon17.jpgTeljesen újramaszterelt, dupla LP-s, valamint CD-s újrakiadást kap a Satyricon idén húsz éves nagylemeze, a méltán híres Rebel Extravaganza. A december 13-án megjelenő alkotás eredetije nagy változást hozott az eredetileg a black metal vonalon mozgó csapat életében, itt kezdődött el az egész színtér életét is meghatározó kísérletezés... De ez már mind történelem.

Satyr: "Amennyire friss lemez volt számunkra a Rebel, pont annyira volt egyfajta állásfoglalás is. Úgy éreztem, hogy az egész színteret kezdi áthatni a goth, viszont sokkal érdekesebb és fenntarthatóbb kifejezési módok is voltak, melyeket bevonva a black metalba növekedést és új életet lehetett önteni bele. Az akkori mélyreható embergyűlöletem a lemez hangszeres részébe is beleszőtte magát. Frost és én nagyon büszkék vagyunk az album színtérre való hatására és fejlesztő hatására, most már mindannyian tudtuk, hogy erre milyen nagy szükség volt. A lemezt sokan utólag fedezték csak fel, ami sokat elmond az összetettségéről, ellentmondásosságáról és fontosságáról. Ma, húsz évvel később az új verzió sokkal jobban hangzik és sokkal jobbnak tűnik, mint bármikor ezelőtt. Remélhetőleg ti is így érzitek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5315225404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum