RockStation

Controversial - Új videó a Trilliontól

2019. november 19. - sunthatneversets

trillion_controversial_analogpromo_foto_szombath_mate.jpg

A tavaly októberben megjelent Like Water lemezhez kapcsolódó negyedik videoklipjét mutatta be a Trillion. A Controversial-ra forgatott videót Szombath Máté rendezte, akárcsak a legutóbbi Trillion klipeket is (a The Chain-re készített videóval elhozta az idei Klipszemle "Legjobb vágás" díját). A nyári fesztivál- és klubkoncertekből, backstage jelenetekből, utazós videókból összevágott klip kifejezetten energikus jelenetei extrém (180 fps) lassítású technikával kerülnek összehangba a dallal. /Fotó: Szombath Máté/

Szabó Lac: "Még a "The Chain" videoklipjének utómunkázási fázisában beszéltük Mátéval, hogy eljöhetne velünk néhány nyári koncertre a kamerájával. Az alap felvetés tőlem származik, miszerint egy finomabb dalra használjunk zúzósabb számokra forgatott, dinamikus képeket, nagyon nagyon belassítva, utazós és backstage jelenetekkel fűszerezve. A választás a Controversial-ra esett, ami tényleg az egyik legvontatottabb számunk, igazi anti-fesztivál dal, nem is játszuk élőben túl sűrűn, szóval nem az a fajta hangulat, amire az ember koncert klipet képzel el. Máté szerencsére nagyon rápörgött az ügyre (mint mindenre, amihez köze van) és gyönyörűen összehozta a képi világot a zenével, meg belepakolta ezeket a kis VHS snitteket, néhány élő hangot és ezektől annyira szeretni való lett, hogy oda meg vissza vagyunk mindannyian, tökéletes lenyomata annak, ami voltunk 2019-ben."

A videóban az alábbi helyszínek szerepelnek:
Fishing On Orfű, VOLT Fesztivál, Bánkitó Fesztivál, Dürer Kert, Művészetek Völgye (vihar miatt elmaradt a koncert), Malom Fesztivál, Tisza Presszó (Csongrád)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7415311510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum