RockStation

Stúdióban az Enslaved!

2019. december 05. - theshattered

enslavedstudiodec2019_638.jpgÚjra a négy fal között ügyködik az Enslaved, mégpedig nem másért, mint az új nagylemezének a felvételei miatt. A norvégok jövő májusra ütemezték be a 2017-es E utódjának megjelenését, melyről Ivar Bjørnson árult el pár szót.

"Az északi féltekén egyre sötétebbek a nappalok, Bergent is a fagy takarója borította be. Ebben a környezetben vonultunk be a stúdióba, hogy felvegyük az új Enslaved albumot.

A legutóbbi lemezünk óta 'új' dobosunk lett. Azért az idézőjel, mert már több, mint egy évtizede itt van velünk a színfalak mögött. Velem és Grutle Kjellsonnal együtt ő is az új album produkciós csapatának része volt és ahogy korábban is, Bergenben, a Duper Studioban, valamint a szomszédjában, Iver Solslottet Studiojában vesszük fel az anyagot. Ezután keletnek vesszük az irányt Örebro felé, ahol a Fascination Streetben Jens Bogren veszi kezelésbe a keverést.

Szerintem nagyon erőteljes lett az új anyag. Az Enslaved védjegyes hangzása is ott van, de van benne egy vad lendület és egy olyan szintű energia, ami miatt elmondhatatlanul izgatott vagyok. Mind az öt tag elkötelezett volt a része iránt és beleadta szívét-lelkét az előkészületek folyamán. Olyan új oldalait mutatja majd meg zenekar, ami egy magasabb szintre emeli majd ezt az albumot."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1615339064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum