RockStation

Nest Of Plagues klipp premier!

Hazai modern death metal/groove metal/deathcore

2019. december 08. - bönin

nest_of_plagues.jpg

Forró a talaj a hazai extrém modern metalos srácok talpa alatt, hiszen bekeményítettek így az év vége fele. A Nest Of Plagues telt házas 5. születésnapi koncertje után megszületett az első videóklippje is a zenekarnak. A Memento For Her Deeds egy vadi új szerzemény, egy teljesen különálló dal új iránnyal. Emellett készül a következő korong is, ami a banda elmondása szerint még parasztabb, de sokszor letisztultabb groove metal/metalcore/deathcore keveréket ömleszt majd magából!

Pár szó a járványfőnökől, Ivanics Danitól: "Szerintünk pont jól sikerült ötvözni benne a nagyon súlyos gonoszságot a fogós dallamokkal, ezért nagyon bízunk ebben a dalban. A szám arról szól, amikor egy függőség annyira elhatalmasodik rajtad, hogy már nincs más választásod, csak szembe nézni vele."

Idén még Fehérváron el tudjátok őket csípni, a Nyolcas Műhelyben (esemény ITT), majd januárban a Stagediving Fesztiválon (esemény ITT) egy rakat kiváló bandával, köztük a Needless-sel, a Sleepless-sel vagy a Cadaveressel. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9715343438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum