RockStation

Kiadta az új dupla EP-jének első dalát Ihsahn

2019. december 13. - theshattered

5b3327361f3c8130650225.jpgMint ismeretes, nálunk is olvashattatok róla, jövőre egy nagylemez helyett két EP-t ad majd ki az Emperor frontembere, Ihsahn. A "tesók" közül a nyugisabb anyagot tartalmazó Telemarkról kiadott első tétel a Stridig és annak videója lentebb található meg, a teljes pakk február 14-én kerül ki a nagyvilágba.

01. Stridig
02. Nord
03. Telemark
04. Rock And Roll Is Dead (Lenny Kravitz feldolgozás)
05. Wrathchild (Iron Maiden feldolgozás)

Ihsahn: "Tizenhat éves korom óta majdnem minden második évben kiadtam egy nagylemezt, úgy éreztem, hogy itt az ideje valami mást is kipróbálni. Mindezt egy olyan megközelítésben szerettem volna megvalósítani, ami természetesnek hat, de egyben alkalmazkodik is a mai zenék előadásához és élményéhez. Már van hét szólólemezem, így az első EP egyfajta kisebb visszatekintés lesz. Hasonló témákhoz nyúltam vissza, mint az Arktis esetén, de ezúttal sokkal közelebb az otthonomhoz mind zeneileg, mind - merem mondani - kulturálisan is.

Az a terv, hogy a folytatáson ennek az EP-nek az esztétikai és zenei ellenpárját adom majd ki, ahol meg tudom mutatni a zeném progresszív, kísérleti és kiforrott oldalát is. Mindent összevetve ez az egész számomra az ötletek kiadásáról szól, illetve hogy teret engedjek magamnak, mielőtt beleásom magam a következő nagylemezbe."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8815350436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum