RockStation

Újabb szólóanyagot ad ki Mark Morton

2019. december 21. - theshattered

markmortonsnowbound.jpgAz idén megjelent szólólemeze után egy rövidebb hangvételű, de továbbra is érdekes anyagot ad ki a Lamb Of God gitárosa, Mark Morton. Az Ether címre keresztelt ötszámos EP a szerző elmondása szerint főleg akusztikus tételeket rejt majd, az énekeket Mark Morales, John Carbone, Lzzy Hale és Howard Jones fogja biztosítani. Megjelenés: január 10.

Az EP borítója és dallistája a következő (zárójelben a vendégénekesek neve és azoknak anyazenekara):

mark-morton-ether-680x680.jpg

1. All I Had to Lose (Mark Morales, Sons of Texas)
2. The Fight (John Carbone, Moon Tooth)
3. She Talks to Angels (Lzzy Hale, Halestorm)
4. Love My Enemy (Howard Jones, Light the Torch)
5. Black (Mark Morales, Sons of Texas)

"Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, hogy az új ötszámos EP-met, az Ethert a Rise Recordon keresztül adom majd ki! Ismét kiemelném, hogy milyen hatalmas megtiszteltetés volt ezekkel a csodálatosan tehetséges művészekkel, barátokkal dolgozni, összerakni ezt a dalcsokrot, melynek minden dalában erős akusztikus gitáros elemek vannak. A tavaszi és nyári, az Anestheticet megtámogató akusztikus fellépéseim által ihletve kezdtem el írni az új dalokat, mintegy válaszul erre a lágyabb hangulatra. Több, mint elégedett vagyok a végeredménnyel, már nagyon várom, hogy mindenki hallhassa, mit raktunk össze. A dalok a soron következő Egyesült Királyságbeli akusztikus turnén fogom először bemutatni, így már azelőtt hallhatjátok majd élőben, hogy megjelennének!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6115361048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2019.12.22. 01:01:57

Szia Rockstation,

Az online365.hu oldal tulajdonosa vagyok, és az ügyben kereslek, hogy a weboldalalom a minőségi blogod írásaid, fényképeid, videóid etc. jogtisztán megoszthassak.
Szerintem érdemes lenne az eddigi írásaidat napi szinten, időzítve megosztani első lépésként már csak azért is, mert azok többet érdemelnek, minthogy a "fiókban" senkihez se jussanak el miután már egyszer élesítetted. Igen is megérdemelnek még egy kőrt - még többet is.
Következő kőrben, meg jöhetnének az egyedi, új, friss tartalmak.
Ekkor már pénzt is lehet keresni, nem csak lájkokat.
Ha felkeltette az ajánlatom és az együttműködési szándékom az érdeklődésed, akkor kérlek keress meg légyszíves a hungarian.geographic@gmail.com címen

Köszönettel:
HG

ps. az online365.hu jelenleg "terhelési" időszakban van, de már látható és elérhető. A terveim szerint a következő 2 hétben szeretném élesíteni és elindítani a nagy nyílvánosság felé.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum