RockStation

Ritkaságokkal, kiadatlan dalokkal jelentkezik a Stone Sour

2019. december 28. - theshattered

ss2018.jpg2020 folyamán egy rakat eddig kiadatlan dal, demó és koncertfelvétel kiadására készül a Slipknot beindulása miatt éppen szüneten lévő Stone Sour. A nem is olyan régen a Hello, You Bastards: Live in Reno címen koncertalbumot kiadott ötös januártól kezdve minden egyes héten ki fogja adni valamelyik dalának a demóját, vagy alternatív verzióját, így lesz mit csekkolnia a fanoknak!

Josh Rand, gitáros: "Úgy vélem, elég menő lesz, mert betekintést nyújt arra, hogyan is működünk, mint zenekar. Érdekes lesz hallani dalokat nyers, vagy nem lemezminőségre tisztított formában. Van egy bizonyos kosz benne, ami király dolog."

De jut majd még más, fizikai formában megjelenő finomság is jövőre a Stone Sourtól: "Mindenből lesz rajta egy kicsi - pár koncertfelvétel, demó, néhány új, de eddig kiadatlan anyag." Viszont ennek pontos beltartalmáról, megjelenési idejéről, ilyesmiről semmi infó.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8815368278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum