RockStation

Még idén befejezi az új lemezét a Blind Guardian

2020. január 06. - theshattered

blindguardian2020.jpgA tavaly novemberben kiadott szimfonikus dupla lemezük, a Twilight Orchestra: Legacy of the Dark Lands után a "nyersebb" irányról sem feledkezik meg a Blind Guardian. A hagyományos nagylemezzel legutóbb 2015-ben jelentkezett csapat még idén be akarja fejezni az új korongját, még Hansi Kürsch Demons & Wizardsos elfoglaltságai mellett is legkésőbb szeptemberben-októberben fel akarják venni a friss anyagot.

Hansi Kürsch: "Valóban sok tennivalója akad mostanában a Blind Guardiannek. Úgy vélem, ez az év nagy részét le is fogja fedni. A legideálisabb elképzeléseim szerint úgy fogjuk befejezni a következő Blind Guardian lemezt, hogy azt legkésőbb szeptemberben-októberben fel is tudjuk venni. Az egyedüli tervem 2020-ra jelenleg a következő Demons & Wizards nagylemez kiadása. Csináltunk egy nyári turnét, remek élmény volt a Demons & Wizardsot igazi turné formátumban első ízben a színpadra vinni, látni, hogy reagálnak rá az emberek. Kellemes meglepetés volt.

Ezzel egyidőben, amikor volt egy kis szabadidőm, befejeztük a Touched By The Crimson King folytatását, nagyon intenzív metal album lesz. A következő (azaz már az idei - szerk.) év elején meg is fog jelenni. Jon és én beszélgettünk arról, hogy van-e lehetőségünk néhány Demons & Wizards koncertre helyet szorítani, de ez egyelőre még a levegőben lóg. A lemez 2020 első felében fog megjelenni, érdemes lesz várni rá. Nagyon színes, szórakoztató, remek album lesz."

A már említett Demons & Wizard-korong, a III megjelenése február 21-re van beütemezve. Az első dal, a Diabolic a következőképpen hangzik:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7615393298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum