RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.7

2020. február 16. - sunthatneversets

hatebreed_2020.pngEheti dalmegosztásunkban dühös HC/metal, egykori nagyágyú útkeresésben, lebegő súlyok, synthwave-be csapott sötétség és masszív brutalitás. 

HATEBREED - When The Blade Drops

Megérkezett a régóta ígérgetett új Hatebreed-dal, a When The Blade Drops. A mindössze kétpercnyi HC-henger a csapat májusra ígért nagylemezének az első előfutára, melyből április 6-án Budapesten is hallhatunk majd egy komolyabb ízelítőt. Ekkor a Parkway Drive előtt fognak zakatolni egy combosat James Jastáék. 


MACHINE HEAD - Circle The Drain

Megjelent a Machine Head már korábban beharangozott új dala, a Circle The Drain. A már az új felállással rögzített, ezúttal a dallamosabb, már-már nu metalos irányból támadó nóta az alábbiakban hallgatható meg. Nagylemez egyelőre nincs tervben, Robb Flynn egyelőre különálló dalokban gondolkodik - bár a Catharsis nem feltétlen pozitív megítélése után ez valamennyire érthető is. 


BENIGHTED - Implore The Negative (feat Jamey Jasta)

Kiadta a hamarosan megjelenő új nagylemezének második promódalát a francia Benighted. A Rockmaratonon is fellépő csapat az Implore The Negative című tétellel hegeszti le az agytekervényeket, amiben a Hatebreed torka, Jamey Jasta is üvölt pár sort. A teljes csomag, az Obscene Repressed című nagylemez április 10-től lesz elérhető. 


MOON DESTROYS - Blus Giant

A Blue Giant csupán az első dala a volt Torche-os Juan Montoya és az ex-Royal Thunderes Evan DiPrima Moon Destroys csapatának. Viszont ezt a dalt, csak hogy éreztessék, nem kicsiben tervezik a dolgot, rögtön a Mastodonos Troy Sanders vendégszereplésével erősítették meg (melynek következtében szinte azonnal be is kattan Sanders anyacsapatának a hangulata)! A nóta maga a csapat debüt EP-jén lesz rajta, melyet március 27-től Maiden Voyage címen kell majd keresni, a korongon egy dalban Paul Masvidal is szerepelni fog! 


ULVER - Russian Doll

Május 8-án újra Budapestre látogat az Ulver. A három év után újra Európában koncertező norvég csapat ízelítő gyanánt kiadott egy új dalt, a Russian Dollt, ami egy már szinte táncolható synthwave dal lett. Természetesen videó is jár hozzá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9215475424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum