RockStation

The Pineapple Thief: ősszel az A38 Hajón játszanak

2020. február 25. - sunthatneversets

thepineapplethief2.jpgKészülő új lemezével Budapesten is fellép majd idén ősszel a The Pineapple Thief. Az egykori Porcupine Tree és jelenlegi King Crimson dobost, Gavin Harrisont immár rendes tagként a soraiban tudó brit progresszív rockzenekar legutolsó, tizenkettedik lemeze a 2018-as Dissolution volt, amit tavaly a Hold Our Fire című koncertalbum, idén pedig friss lemez követ majd.

A zenekart 1999-ben alakította az énekes, zeneszerző és gitáros, Bruce Soord. Különleges, progresszív post-rock elemeket melankólikus dallamokkal kombináló zenéjükre hatással volt a Pink Floyd, a U2, az Ozric Tentacles és a King Crimson, csakúgy mint a Radiohead és a Muse. Ősszel egy 18 országra terjedő, 40 állomásos turnéra készülnek, Budapesten november 10-én, az A38 Hajón játszanak majd. További infók a koncertről ITT.



A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6115488926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum